(TT Dömd-92)

Känner du igen en Aristocat? En Aristobäfver? Om inte - läs och begrunda! Vad var först, Bäfvern eller Katten? Därom tvistar ännu 100 framstående forkare. Vi börjar från början, kvällen är ung. Misse, en alldeles vanlig ung man iklädd jeans, skjorta och kalsonger, skall gå på partaj. Han öppnar sin garderobsdörr och granskar urvalet av festkläder. För några år sedan, ganska många faktiskt, skulle Misse utan tvekan tagit sin bruna D-overall, men inte nu....Hans blick faller på den hårt slitna D-group overallen och han inser att den tiden är förbi...Misse är en lycklig tjomme, Misse är en A-cat.

Han plockar fram en äppelblomsgrön rock och VIPS så har den annars vanlige Misse förvandlat sig till en levande fest. Med sitt party-kitt i högsta hugg sadlar han sin cykel och trampar iväg för att deltaga i en hejdundrande Aristocaps(TM).

22 stycken sitter dem där med det mousserande vinet bubblandes i muggarna. Ett gäng glada A-cats beger sig mot festen för att förgylla den med sin närvaro. Framåt morgonen sker förvandlingen, likt Dr Jekyll förvandlas Misse, den glade och festlige A-katten, till en ännu gladare? och festligare?

Aristocats, handplockade festerivrak från D-group, idkar konsultverksamhet inom de 3 områdena:

 

  • Bar
  • Guest
  • Show

 

Angående konsulting: Call us!
Angående medlemskap: Don't call us, we'll call you!